Stoiximan Super League

Το ντέρμπι του Βορρά!

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας. Χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ. Μάχη με φόντο την Ευρώπη στην Ξάνθη.

Ιδιαίτερο παραμένει το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, παρότι ο τελευταίος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει τη δική του αίγλη και πρόκειται για ένα ντέρμπι γοήτρου ανάμεσα στους δύο συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θέλει να χάσει την επαφή του με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ θέλει να αλλάξει το κλίμα μετά τη βαριά ήττα από τους Πειραιώτες και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Χακόπμπο.

Από την πλευρά του, οι «κίτρινοι» γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ της αποψινής αναμέτρησης, αλλά παρουσιάζονται διατεθειμένοι να κάνουν την έκπληξη μέσα στην Τούμπα.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια Λεωφόρο. Παραμένει άγνωστο αν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα επηρεαστούν από το γεγονός πως δεν θα έχουν τον «12ο» παίκτης τους, με τον Σάκη Τσιώλη να επιθυμεί να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πριν από δύο μήνες όταν ήταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Την ίδια ώρα, πενήντα-πενήντα είναι και ο αγώνας στο Ηράκλειο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της περσινής σεζόν.

Τέλος, στο… ΟΑΚΑ η Καλλονή υποδέχεται τον Πλατανιά, με την ιδιαιτερότητα δύο επαρχιακές ομάδες να αγωνίζονται μέσα στην Αθήνα!

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η.0-1

Ένα γκολ ήταν αρκετό! Με σκόρερ τον Μακρή, ο ΟΦΗ απέδρασε από την Ριζούπολη με 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα»! Διαβάστε περισσότερα εδώ.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0

Μια κλασική ευκαιρία ήταν αρκετή για τον Ατρόμητο, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Βέροιας στο Περιστέρι χάρη στο τέρμα του Καραγκούνη στο 42’ και καθιερώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4

Με τέσσερα γκολ κόντρα στον Πανθρακικό, ο Ολυμπιακός, ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που κρατούσε από την εποχή του Μπούκοβι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00, Novasports 2)
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15, Novasports 4)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (17:15, Novasports 7)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15, Novasports 2)
Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (13η) αγωνιστική

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15:00, Novasports 2)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15, Novasports 1)
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, Novasports 2)

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (15:00, Novasports 2)
ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15, Novasports 3)
Ο.Φ.Η. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (17:15, Novasports 4)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (17:15, Novasports 2)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ. (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x