Stoiximan Super League

Την Τετάρτη η εκδήλωση του Ατρόμητου για τα διαρκείας

Ο καιρός άλλαξε τα πλάνα του Ατρόμητου. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση για την παρουσίαση των διαρκείας θα γίνει την Τετάρτη (8/6) και όχι την Τρίτη, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αλλαγή πλάνων προέκυψε στον Ατρόμητο, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου, η προγραμματισμένη για την Τρίτη (7/6) εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 μετατέθηκε για την Τετάρτη (8/6) την ίδια ώρα (18:00), λόγω των δυσμενών καιρικών προβλέψεων που δίνει η ΕΜΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών προβλέψεων που δίνει η ΕΜΥ (καταιγίδες τις απογευματινές ώρες) για αύριο (Τρίτη 7 Ιανουαρίου), το party που ετοιμάζουμε με αγάπη και μεράκι για να το απολαύσουν οι φίλοι της ομάδας μας θα γίνει τελικά την ΤΕΤΑΡΤΗ (8 Ιουνίου)!

Η διάθεση μας πάντως δεν αλλάζει! Θα είναι η πιο ατρόμητη γιορτή "που έγινε ποτέ"!

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 αλλά και για να σας παρουσιάσουμε τις νέες κάρτες διαρκείας!.

Σύνθημα μας: "Με μια Φανέλα θα Έρχομαι"!

Η γιορτή μας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα έχει παρουσιαστή τον Πάρη Γκαγκαδέλη. Θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά όπως φουσκωτό παιχνίδι, τέρματα για την επίτευξη goal, κανονάκι – στόχος, face painting. Επίσης photo booth για να μπορείτε να τυπώσετε την φωτογραφία σας και ένα ποδοσφαιρικό show από τον Άλεξ Πιτσαλίδη.

Δώρα περιμένουν τα παιδιά αλλά και μια ξεχωριστή έκπληξη που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν το party μας πραγματικά αξέχαστο.

Στις 9 το βράδυ θα ανέβει στην σκηνή το συγκρότημα "719 the Band" για να μας προσφέρει όμορφες και διαχρονικές μελωδίες.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Τετάρτη στην Πλατεία Δημαρχείου! Και θα την ντύσουμε στα μπλε!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x