Stoiximan Super League

Τιμητική βράβευση για Δέλλα-Λε Ταλέκ στη Λέσβο

Τον προπονητή του Ατρόμητου, Τραϊανό Δέλλα, και τον Άντονι Λε Ταλέκ, βράβευσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος» Λέσβου-Λήμνου.

Στο περιθώριο της παραμονής του Ατρόμητου στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με την Καλλονή, ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος» Λέσβου-Λήμνου βράβευσε τον Τραϊανό Δέλλα και τον Άντονι Λε Ταλέκ.

Ο Δέλλας, ο οποίος είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Αντιπρόεδρο του «Φάρου», Νάσο Καζατζή, και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την τιμή που του έγινε και υπέγραψε σε μια φανέλα από το Euro 2004 ως ενθύμιο.

inner

Επίσης τιμήθηκε ο Άντονι Λε Ταλέκ, τον οποίο ο Νάσος Καζατζής χαρακτήρισε «υπόδειγμα επαγγελματία και στολίδι που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα». Ο Γάλλος επιθετικός ευχαρίστησε από καρδιάς και υπέγραψε στη φανέλα που πρόσφερε στον «Γαλανόλευκο Φάρο».

inner

Τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου φίλων Εθνικής Ομάδας συνόδευαν ο γραμματέας Δημήτρης Γιαννάκης και ο ταμίας Γιώργος Βερβέρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x