Stoiximan Super League

Θρυλική γιορτή

Σαν να 'ταν το πρώτο! Ο Ολυμπιακός γιόρτασε -μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα των «ερυθρόλευκων»- το 43ο του πρωτάθλημα (και έκτο συνεχόμενο). Στον Γιώργο Σαλονίκη το αφιέρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το γιόρτασε με την ψυχή του το Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός σήκωσε λίγη ώρα μετά το 5-0 επί της Καλλονής για την 30η αγωνιστική της Super League, το τρόπαιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2015-16, που είναι το 43ο της ιστορίας του και 6ο συνεχόμενο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχίζει με το… απόλυτο, καθώς ανέλαβε λίγο πριν τη σεζόν 2010-11.

Η στιγμή της στέψης του πρωταθλητή! The lifting of the trophy! #olympiacos #celebration #43titles #champions

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις




Ο πρόεδρος των Πειραιωτών είπε μπαίνοντας χαμογελώντας στο γήπεδο και απευθυνόμενος στον Χρήστο Φερεντίνο που ήταν παρουσιαστής της φιέστας: «Χρήστο, αντέχεις; Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ο ένας τον άλλο…» και συνέχισε: «Το φετινό πρωτάθλημα θέλω να το αφιερώσω σε έναν πολύ καλό φίλο, σε έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, που μας βλέπει από το σπίτι του, τον Γιώργο Σαλονίκη».

Στο ξεκίνημα της γιορτής έπαιξε βίντεο με όλα τα γκολ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, όπως και άλλα αφιερώματα στις στιγμές που ξεχώρισαν από τη φετινή πορεία των Πειραιωτών. Από τα φιλικά του καλοκαιριού μέχρι το φινάλε. Παρέλασαν τα τμήματα του Ερασιτέχνη, με τις κούπες που κατέκτησαν φέτος. Όπως και η αποστολή που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

#olympiacos #celebration #43titles #champions

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις




Ζεστό χειροκρότημα για όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Ιδιαιτέρως θερμή η υποδοχή στον Μάρκο Σίλβα, αλλά και στους Φορτούνη, Φουστέρ και Ρομπέρτο. «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος είναι τόσο μεγάλη που δεν ξέρω πώς να την ανταποδώσω», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Ισπανός μέσος και ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον κόσμο και τον πρόεδρο. Δούλεψα πολύ, ο σύλλογος με πίστεψε, όπως κι ο κ. Σίλβα από την αρχή κι εγώ πιστεύω πως τον δικαίωσα», ανέφερε ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x