Stoiximan Super League

Θέμα χρόνου των Χατζηισαΐα και Κουλούρη στον Ατρόμητο

Το τελικό «ΟΚ» από τον ΠΑΟΚ απομένει προκειμένου ο Ατρόμητος να ανακοινώσει «πακέτο» τους Δημήτρη Χατζηισαΐα και Ευθύμη Κουλούρη.

Τις τελευταίες του «πινελιές» στο ρόστερ του ετοιμάζει ο Ατρόμητος καλύπτοντας – και φέτος – σε χρόνο ρεκόρ τα κενά που εντοπίστηκαν και προέκυψαν στις γραμμές του.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά την προσθήκη του Κλαρκ Ενσικουλού, σειρά έχουν οι Δημήτρης Χατζηισαϊας και Ευθύμης Κουλούρης από τον ΠΑΟΚ. Όλες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους και το μόνο που απομένει, είναι το τελικό «ΟΚ» του «Δικεφάλου» για να ταξιδέψουν οι δύο παίκτες στην Αθήνα.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς, καθώς του έχουν διαμηνύσει ότι τον υπολογίζουν ως κεφάλαιο στην ομάδα και ως επένδυση που έχουν κάνει πριν από 2,5 χρόνια από τον Πανιώνιο, ενώ για τον Κουλούρη όλα εξαρτώνται από την αναζήτηση επιθετικού που κάνει ο ΠΑΟΚ.

Το ζητούμενο για τον Ατρόμητο είναι να τους έχει και τους δύο στην Αυστρία που θα ταξιδέψει στις 9/7 για το μοντάρισμα εν όψει προκριματικών Europa League με την Ντιναμό Μπρεστ, αφού ο Χατζηισαΐας δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής και ο Κουλούρης κάνει ήδη προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και δεν τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x