Stoiximan Super League

«Θα γίνουν 4-5 κινήσεις. Είναι απαραίτητες»

Σημαντικές και άμεσες αλλαγές στο ρόστερ του Πανιωνίου προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ έδειξε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα παραμείνει στη Super League.

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου χρειάζεται ο Πανιώνιος σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που εκτιμά ότι θα γίνουν 4-5 προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 47χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη «Live Sport» και μίλησε για τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να «σωθεί».

«Πιστεύω πως έχουν το ταλέντο για να σωθεί η ομάδα. Αν δεν το πίστευα, δεν θα αναλάμβανα. Έβλεπα ότι με λίγη περισσότερη προσπάθεια και με την εμπειρία των παιχνιδιών που περνάνε, θα γίνονται πιο ώριμοι και θα τα καταφέρουν. Μου άρεσε που έβλεπα την ομάδα να βγάζει ενέργεια και επιθετικότητα μέσα στο παιχνίδι. Εννοώ, όχι μόνο κάνοντας επίθεση, αλλά και στην προσέγγιση του αγώνα και στην πίεση στον αντίπαλο. Είναι στοιχεία που μου αρέσουν», σχολίασε για την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Ερωτηθείς για τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να γίνουν, ανέφερε: «Είχε δημιουργηθεί αναγκαστικά ένα μεγάλο ρόστερ το καλοκαίρι με όλη αυτήν την αβεβαιότητα που υπήρχε. Συνεπώς θα φύγουν κάποια παιδιά. Με τον περιορισμό που υπάρχει, δεν είναι εύκολο να πάρουμε αυτούς που θα θέλαμε. Άρα πρέπει να επιλέξουμε τους καλύτερους που υπάρχουν. Ίσως και σε θέσεις που δεν έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη. Θα πρέπει να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Αν δούμε και κάποιους ταλαντούχους που τώρα μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητοι, αλλά μπορεί να βοηθήσουν στο μέλλον, θα το κοιτάξουμε. Υπολογίζω πως θα γίνουν 4-5 κινήσεις. Είναι απαραίτητες, διότι θέλουμε και εναλλακτικές λύσεις. Να αποκτήσουμε λίγο βάθος. Δεν ψάχνουμε μόνο παίκτες ενδεκάδας».

Παράλληλα, δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στον Ολυμπιακό (όπου ανήκει) ο Δημήτρης Κολοβός. «Δεν θέλω να το σκέφτομαι! Απλά. Θεωρώ πάντως ότι θα του κάνει μεγαλύτερο καλό να μείνει στον Πανιώνιο», δήλωσε.

Για τον Ιμπαγάσα σχολίασε: «Στην κατάσταση που τον βλέπω στην προπόνηση και στα παιχνίδια, τέτοιος παίκτης πρέπει να ξεκινάει. Θέλει να συζητάς μαζί του και κυρίως θέλει να αισθάνεται σπουδαίος. Δεν μπορεί να αισθάνεται σπουδαίος μπαίνοντας 10 λεπτά».

Ερωτηθείς, αν ήταν διστακτικός πριν αναλάβει τον Πανιώνιο, λόγω των δύσκολων συνθηκών που έχει στον σύλλογο. «Εμείς που ήμασταν απ' έξω ακούγαμε για τα προβλήματα που υπάρχουν. Όμως δεν το σκέφτηκα πολύ γιατί, αν το έκανα, ίσως να ήμουν αρνητικός. Αυτό που με τράβηξε ήταν το όνομα του Πανιωνίου και τα αρκετά νέα παιδιά που έχει. Δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ τα προβλήματα, τα οποία λίγο πολύ τα ήξερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x