Stoiximan Super League

Athletic: «Τεχνικός διευθυντής στη Νότιγχαμ ο Συριανός, θα έχει ρόλο σε Ολυμπιακό και Ρίο Άβε»

Ο Τζορτζ Συριανός προάγεται σε ρόλο τεχνικού διευθυντή στη Νότιγχαμ και θα αναλάβει διευρυμένο ρόλο σε Ολυμπιακό και Ρίο Άβε, που επίσης είναι ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ελληνογερμανός Τζορτζ Συριανός αναλαμβάνει διευρυμένο ρόλο στις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει το Αthletic.

Ο 34χρονος θα αναλάβει καθήκοντα global technical director έχοντας βασική ενασχόληση στη Νότιγχαμ, αλλά θα συνεργάζεται επίσης με τον Ολυμπιακό και τη Ρίο Άβε, που είναι υπό τον έλεγχο του ίδιου ιδιοκτήτη.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναγνώρισε τη σημασία του Γιώργου Συριανού για τον σύλλογο, προωθώντας τον στον ρόλο του παγκόσμιου τεχνικού διευθυντή. Ο Συριανός δεν θα διαδραματίσει απλώς σημαντικό ρόλο στη Φόρεστ, αλλά θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της ανάπτυξης των άλλων δύο συλλόγων του Ευάγγελου Μαρινάκη – της Ρίο Αβε και του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Europa Conference League. Ο Συριανός, ο οποίος εντάχθηκε στη Φόρεστ ως επικεφαλής από τη Στουτγκάρδη τον Μάιο του 2021, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμό των μεταγραφικών στόχων που βοήθησαν τη Φόρεστ να κερδίσει την άνοδο από το Πρωτάθλημα, υπό τη διαχείριση του Στιβ Κούπερ, το 2022», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Γιώργος Συριανός είναι γεννημένος στην Στουτγάρδη το 1989. Η καριέρα του ξεκίνησε ως επικεφαλής αναλυτής στην ομάδα της γενέτειρας του, από τον Φλεβάρη του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2021 όταν και μετακόμισε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x