Stoiximan Super League

Τετ-α-τετ Αλαφούζου-Αναστασίου

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπου –μεταξύ άλλων- συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον τεχνικό των «πρασίνων», Γιάννη Αναστασίου.

Αν και με αρκετή δυσκολία, ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και οι «πράσινοι» κρατούν το «τρίποντο» και σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος –όπως συνηθίζει- βρέθηκε στο Κορωπί και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση του «τριφυλλιού», ενώ είδε και το ματς της ομάδας Κ-17 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Γιάννη Αναστασίου, με το αντικείμενο της συζήτησης να αφορά την πορεία των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα.

Η κοινή διαπίστωση είναι πως η ομάδα έχει δείξει μερικά πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα και βαδίζει στο σωστό μονοπάτι, έχοντας παράλληλα και πολλά περιθώρια βελτίωσης, ειδικά με τις προσθήκες παικτών (Πέτριτς, Μπαϊράμι) που αναμένονται σύντομα να ενσωματωθούν απόλυτα στο ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι Κροάτες (Πέτριτς και Σίλντενφελντ) συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Πράνιτς –όπως και όλοι οι βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο- έκανε αποθεραπεία.

Στα θετικά, το γεγονός πως ο Μπαϊράμι προπονήθηκε σε έντονους ρυθμούς και δείχνει πως σύντομα θα αποτελέσει ακόμη ένα όπλο στη «φαρέτρα» του Αναστασίου ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x