Stoiximan Super League

Τερνάνα-Ολυμπιακός: Φιλικό «ξεμούδιασμα» πριν τη Ρόμα με το βλέμμα στους Βέλντε και Γιάρεμτσουκ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (19:30) την Τερνάνα, στο πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας επί ιταλικού εδάφους.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα τη δεύτερη περίοδο «μονταρίσματος» της ομάδας με τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις σε Ιταλία, Ελλάδα και Κύπρο.

Η αρχή γίνεται απόψε στις 19:30 (CosmoteSports 1, sport-frm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την Τερνάνα (Γ κατηγορία) στην Ιταλία, στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν στη γειτονική χώρα, καθώς, αύριο, Σάββατο (03/08, 18:00) θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Ρόμα.

Όπως και επί ολλανδικού εδάφους, έτσι και τώρα, οι Πειραιώτες θα δώσουν δύο back-to-back παιχνίδια, δοκιμάζοντας για ακόμα μία φορά αρκετά πρόσωπα και σχήματα. Να θυμίσουμε πως είχαν προηγηθεί τα φιλικά με Άγιαξ (ήττα 1-0), Μαλίν (νίκη 2-0), Αλ Καντσία (2-2) και Ναϊμέγκεν (νίκη 2-0), παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε πολύ θετικό πρόσωπο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη Τρίτη, μετά και το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει οι παίκτες κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα και στη βάση τους. Πλέον, οι πρωταθλητές του Conference League μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει και τις έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στις 17 του μήνα και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League.

Ο Βάσκος τεχνικός του συλλόγου αναμένεται να δώσει ξανά ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες της ομάδας, ενώ, παράλληλα, θέλει να «τσεκάρει» και άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Πεπ Μπιέλ. Ο χρόνος θα μοιραστεί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ενώ, σήμερα, ίσως παίξουν οι παίκτες της δεύτερης ενδεκάδας.

Με την αποστολή για την Ιταλία ταξίδεψαν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ειδικά ο πρώτος, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία της Λεχ Πόζναν, καταγράφοντας μάλιστα και μία επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Πολωνίας.

Από την άλλη τώρα, εκτός έμειναν οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Ντάνι Γκαρθία και Μάρκο Στάμενιτς, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην θέλουν να ρισκάρουν και να πιέσουν τους παίκτες, δίνοντάς τους χρόνο τον οποίο άλλωστε και διαθέτουν μιας και δεν υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν, η συγκεκριμένη τριάδα παικτών θέτει υποψηφιότητα να συμμετάσχει στο παιχνίδι τις 8ης Αυγούστου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στο ματς της Κύπρου απέναντι στον Άρη Λεμεσού (10/08).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x