Stoiximan Super League

Τελειώνει το… σίριαλ

Την απάντηση του Βερδού θα γνωρίζουν πιθανότατα σήμερα στον Ολυμπιακό, στον οποίο δεν έχουν αφήσει την υπόθεση του Μολό και από το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου προκύπτουν επαφές με διάφορους μάνατζερ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει (θετική ή αρνητικά) η υπόθεση του Ζοάν Βερδού για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του 30χρονου χαφ, ο μάνατζερ του οποίου επιβεβαίωσε ότι η «ερυθρόλευκη» προσφορά είναι η καλύτερη από όσες έχουν στα χέρια τους.

Μέχρι χθες δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και, ακόμη αν δεν απαντήσει ο Καταλανός μέσος, δεν αποκλείεται οι νταμπλούχοι Ελλάδας να βάλουν εκείνοι τέλος στο… σίριαλ, αφού δεν θέλουν να τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία.

Στην Ισπανία ανέφεραν πως μπήκε «σφήνα» η Μπέτις για την απόκτηση του Βερδού, ο οποίος ζήτησε και από εκείνη διορία για να το σκεφτεί!

Στην Ανδαλουσία δεν παρουσιάζονται τόσο αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσης και εκτιμούν ότι ο παίκτης θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα από την επόμενη σεζόν.

Μίλησε με ατζέντηδες ο Βρέντζος

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Γιάννης Βρέντζος και από τη διοίκηση δεν προέκυπτε καμία πληροφόρηση για το ταξίδι του στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ είχε συναντήσεις (παρουσία ίσως και των Καρεμπέ, Ισά) με μάνατζερ στη Γαλλία και δεν είχε να κάνει μόνο με την περίπτωση του Γιοάν Μολό.

Οι Πειραιώτες – μέσω του Πιερ Ισά – έχουν έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Νανσί, χωρίς να υπάρξει κάποια σπουδαία εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι συναντήσεις του Βρέντου στη Γαλλία αφορούσαν για ποδοσφαιριστές από την Παρί Σεν Ζερμέν (έχουν ακουστεί οι Σισοκό, Μποντμέρ και Σαντόμ), την Μαρσέιγ (για τον Αμαλφιτανό) και τη Μονακό, η οποία θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ της. Επίσης, τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε για τον Μπράατεν της Τουλούζ, αλλά η διοίκηση διέψευσε τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι ιθύνοντες του συλλόγου συνεχίζουν τις επαφές τους για να μην μείνει στάσιμος ο μεταγραφικός σχεδιασμός τους και, παρότι υπάρχουν δυσκολίες για τον Μολό και βρίσκονται εν αναμονή του Βερδού, μιλούν και με άλλους παίκτες για παν ενδεχόμενο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x