Stoiximan Super League

Κοιτά… κι αλλού η ΑΕΚ

Μια ματιά στους αριθμούς του Τζακ Τάουπ πείθει ότι θα 'κανε… πλάκα στις μικρές κατηγορίες της Ελλάδας. Ψάχνοντας όμως κάποιον που θα ‘χει ΚΑΙ προοπτική για το μέλλον, η ΑΕΚ κοιτά κι άλλους επιθετικούς

Η επιλογή ενός παίκτη με το βιογραφικό του Τζακ Τάουπ θα ήταν «πολυτέλεια» για ομάδα που θα αγωνίζεται στη Football League 2 της Ελλάδας.

Είναι γνωστό όμως ότι η ΑΕΚ δεν επιλέγει παίκτες (μόνο) βάσει της κατηγορίας που θα παίζει του χρόνου. Αλλά και βάσει της δυνατότητας που θα 'χουν να σταθούν σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό στη Σούπερ Λίγκα με την επιστροφή της.

Κι εκεί εστιάζονται οι όποιοι δισταγμοί για τον Ολλανδό φορ. Διότι αναμφίβολα τα 27 γκολ σε 31 ματς πέρυσι (και τα 145 συνολικά σε 250 εμφανίσεις με τη Φόλενταμ) είναι εντυπωσιακοί αριθμοί.

Ωστόσο τον προσεχή Αύγουστο ο Τάουπ θα κλείσει τα 30. Κι αυτό -σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός της χώρας του- φρενάρουν μια μεταγραφή που υπό άλλες συνθήκες θα έμοιαζε «λαχείο».

Τη φρενάρουν όμως. Δεν τη «χαλάνε». Διότι παράλληλα με τη δική του περίπτωση, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να εξετάζει κι άλλες ενδιαφέρουσες που έχει εντοπίσει. Θα παρακολουθεί, δε, τις εξελίξεις σε θέματα όπως του Μανιά και θα «ζυγίζει» άλλα, όπως του Περόνε που αποκάλυψε την Τρίτη η «Sportday».

Κι ανάλογα με το τι θα προκύψει από τα υπόλοιπα «μέτωπα» (κυρίως νεότερων επιθετικών που υπάρχουν στη μακροσκελή λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου) θα κριθεί αν και πότε θα κατατεθεί τελικά επίσημη πρόταση στον Τάουπ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x