Stoiximan Super League

Τάισον: «Ζω την κάθε στιγμή και δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τάισον, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας.

Δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία, χάρη στην οποία ολοκλήρωσε πρώτος την κανονική διάρκεια της φετινής Stoiximan Super League, έκανε ο Τάισον.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του έχει πάρει αυτοπεποίθηση μετά τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, όπως είναι από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση μας, γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Έχουμε καλή φόρμα και πρέπει να προσπαθήσουμε και άλλο γιατί τώρα ξεκινάνε τα playoffs. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση αυτά τα αποτελέσματα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε, χρειαζόμαστε την καλή εικόνα και να είμαστε ενωμένοι όπως είμαστε από την αρχή της σεζόν.

Ζω την κάθε στιγμή και να δίνω το 100% στο κάθε παιχνίδι, μου δίνει κίνητρο να κερδίσω τίτλους, κάθε μέρα μιλάω με τους μικρούς, δυστυχώς θα υπάρξει κάποια μέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, οπότε κάθε στιγμή προσπαθώ να την απολαμβάνω, ευχαριστώ για τη στήριξη που δέχομαι απ' όλους.

Ο προπονητής είναι φανταστικός, δουλεύω πολύ καλά μαζί του και είμαι μέλος της οικογένειας, γιατί συνεργάστηκα και με τον πατέρα του. Εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x