Stoiximan Super League

«Τα πάντα θα κριθούν από την ΑΕΚ»

Αποκλειστικά από την ΑΕΚ εξαρτάται αν θα συνεχίσει τις νίκες με τον Ατρόμητο, όπως είπε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, θα κάνει αυτό που πρέπει την Κυριακή.

Σίγουρος για τις δυνατότητες της ΑΕΚ και ότι απ’ αυτές θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Μιλώντας στη NOVA, ο «Κολοσσός» παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλος είναι ποιοτική ομάδα, με σταθερότητα και καλό προπονητή.

Σημείωσε ωστόσο ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την «Ένωση» κι ότι οι παίκτες του θα την κατακτήσουν αν δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το κυριακάτικο ματς: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκτός του ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δείχνει μια σταθερότητα τα τελευταία χρόνια στη Super League, είναι και μια έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές κι έναν πολύ καλό προπονητή που έχει δείξει δείγματα γραφής».

Για το πού εστιάζει η ΑΕΚ: «Δεν κοιτάμε μεμονωμένα παίκτη-παίκτη, αλλά το σύνολο που είναι πολύ καλό. Η δυσκολία του παιχνιδιού έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν έχει νικήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια, άρα θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται πολλή προσοχή και συγκέντρωση γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Για τον στόχο της ΑΕΚ: «Εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Η νίκη είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται και έχουμε ως ομάδα, δηλαδή την πολύ καλή κατοχή της μπάλας, την υπομονή στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να βρούμε χώρους και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε εκεί που πρέπει».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Το ματς θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Τα πάντα κρίνονται από εμάς. Αν μπούμε συγκεντρωμένοι και δω αυτά που θέλω μέσα στο γήπεδο, θα νικήσουμε σ’ αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x