Stoiximan Super League

Τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στις 15:00.

Του τρόπους που θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα αλλά και του ΟΦΗ τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου διευκρινίζει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00 στο «Καφέ 1891» του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» και την ημέρα του αγώνα από τις 9:00.

Επίσης οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες 6-7. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από 15 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 20, ενώ μειωμένα θα είναι για τους φοιτητές, στρατιώτες, ανέργους και μαθητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Α, 1Β, και 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για την Θύρα Ε (VIP) κοστίζουν 20 ευρώ.
Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.
Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ-17 από τη Θύρα 2.
Την ημέρα του αγώνα, εκδοτήρια εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργούν στις εισόδους των Θυρών 1 και 2 ενώ οι φίλοι της Βέροιας που θα προσέλθουν μεμονωμένα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 6-7 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Η είσοδος θα γίνεται από την είσοδο της Θύρας 6 ενώ θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην είσοδο της Θύρας 7.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x