Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για την τελευταία μεταγραφή στον Ατρόμητο

Η πώληση του Κοσμίν Ματέι στην Γκεντσλέρ αναγκάζει τον Ατρόμητο να ξαναβγεί στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, αλλά ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η θέση στην οποία θα υπάρξει ενίσχυση.

Όσο παραμένει ανοιχτό το μεταγραφικό παζάρι, δεν λείπουν οι εκπλήξεις και αυτό το κατάλαβαν για ακόμα ένα καλοκαίρι στον Ατρόμητο με την πώληση του Κοσμίν Ματέι στην Γκεντσλέρ, με ποσό που σύμφωνα με τους Ρουμάνους έφτασε τις 300.000 ευρώ.

Η αποχώρηση του Ρουμάνου επιθετικού χαφ αναγκάζει τους ιθύνοντες των Περιστεριωτών να ξαναβγούν στην αγορά τη στιγμή που είχαν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, προκειμένου να καλύψουν το κενό από τις τελευταίες εξελίξεις.

Παρ' όλα αυτά, η θέση στην οποία θα υπάρξει προσθήκη δεν θα είναι (σίγουρα) αυτή του αριστερού εξτρέμ που αγωνιζόταν ο Ματέι, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στην απόκτηση ενός «δεκαριού» ή εσχάτως ενός «οχταριού» με την ευχέρεια να βοηθά

Σε διαβουλεύσεις που έχουν ούτως ή άλλως σε καθημερινή βάση οι Γιάννης Αγγελόπουλος και Τραϊανός Δέλλας στο πλαίσιο της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν λύσεις για τα δύο άκρα (Μπρίτο, Στόιτσεφ, Ντιγκινί Βασιλείου, Λημνιός), αλλά χρειάζεται κάτι ακόμα στον άξονα και για αυτό εκεί θα πέσει το βάρος της αναζήτησης τις επόμενες μέρες, αφού υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή μόνο οι Ούμπιντες, Γροντής και Μπαστακός.

Όπως γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ακόμα δεν έχει παρθεί και οριστική απόφαση για τα ονόματα που έχουν προταθεί και δεν έχει «κλειδώσει» κάποιος στόχος στον οποίο να έχει κατατεθεί και πρόταση.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x