Stoiximan Super League

Συσκέψεις επί συσκέψεων στον Ατρόμητο

Από νωρίς άρχισαν οι τριγμοί στο οικοδόμημα του Ατρόμητου, καθώς η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και η νέα αρνητική εμφάνιση έχουν φέρει στο προσκήνιο ακόμα και το μέλλον του Δέλλα στην ομάδα

Με τον χειρότερο τρόπο έχει αρχίσει η φετινή σεζόν για τον Ατρόμητο, καθώς μετά την ταπεινωτική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0, ήρθε η σημερινή εντός έδρας από τον Παναιτωλικό με 2-0, με την ομάδα του Περιστερίου έπειτα από 180 λεπτά να μην έχει βρει καν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη κατάσταση έχει προκαλέσει προβληματισμό και δυσφορία στη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου και φυσικά ο Τραϊανός Δέλλας μόνο άμοιρος ευθυνών δεν είναι. Για τον Έλληνα τεχνικό υπάρχουν σοβαρά παράπονα και για την ετοιμότητα που (δεν) παρουσιάζουν οι «κυανόλευκοι» στην αρχή της σεζόν, παρά το γεγονός ότι το ρόστερ ήταν διαμορφωμένο από την 1η μέρα της προετοιμασίας, αλλά και για συγκεκριμένες επιλογές και προσώπων και τακτικής στα δύο παιχνίδια με ΠΑΣ και Παναιτωλικό.

Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό πραγματοποίηθηκε μίνι-σύσκεψη μεταξύ κορυφαίων στελεχών της ομάδας, παρόντος φυσικά του προέδρου Γιώργου Σπανού και συζυτήθηκαν όλα τα κακώς κείμενα που παρουσιάζει ο Ατρόμητος και τι μέτρα πρέπει να παρθούν για την επόμενη μέρα. Το... επιμύθιο σε ό,τι αφορά το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα είναι ότι «δεν αποφασίζουμε εν θερμώ».

Ωστόσο, ακόμα και αυτή την ώρα πραγματοποιούνται συζητήσεις και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μετά τον αγώνα στα Γιάννινα, ο Γιώργος Σπανός κατέβηκε και πάλι στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό στα αποδυτήρια, εκφράζοντας σε έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα που παρουσίαζαν οι «κυανόλευκοι» σε δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x