Stoiximan Super League

Στην Τούμπα για τα τυπικά ο Στέφενς

Ορισμένα ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα συζητούν τώρα ο Χουμπ Στεφενς με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, προτού ο Ολλανδός αναχωρήσει για την πατρίδα του. Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν φήμες για τον Ρέτο Ζίγκλερ.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν προχωρήσουν στις υπογραφές των συμβολαίων συζητούν αυτή την ώρα η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο Χουμπ Στεφενς στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

Χθες ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος τώρα συναντάται με τον Γκέρμαν Τσιστιάκοφ και τον Γιώργο Γεωργιάδη (παρουσία του γιου και μάνατζέρ του, Μάικλ), λίγο πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 60χρονος προπονητής θέλει να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα, κάποιες λεπτομέρειες, για να αναχωρήσει ήρεμος για την Ολλανδία, και να μην τεθούν ανάλογα θέματα, όταν θα επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα.

Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα θέσουν σε εφαρμογή τον μεταγραφικό σχεδιασμό γα την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, όπου είναι ανοιχτά πολλά… μέτωπα και απομένει η συγκατάθεση του Στέφενς για να κλείσουν (θετικά ή αρνητικά).

Την ίδια ώρα, η συνεργασία που έχουν σε αρκετά ζητήματα ο ΠΑΟΚ με την Γιουβέντους έχει φέρει στο προσκήνιο το όνομα του Ρέτο Ζίγκλερ ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο των Θεσσαλονικέων.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Ελβετός μπακ αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φενέρμπαχτσε και στο πρώτο φόρεσε τη φανέλα της Λοκομοτίβ Μόσχας, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το καλοκαίρι του 2015 και η τουρκική ομάδα διατηρεί οψιόν αγοράς, ενώ την ίδια ώρα οι Ιταλοί ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x