Stoiximan Super League

Στιλ: «Απογοήτευση…»

Καλός στο πρώτο, κακός στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Λουκ Στιλ που έδωσε σύνθημα για κατάληψη της κορυφής στα πλέι οφ.

Πικρία έμεινε στον Λουκ Στιλ για το τελικό 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος, όμως, δεν πτοείται και αισιοδοξεί πως παρά την απογοήτευση που υπάρχει (γενικά απ’ την αφαίρεση τριών βαθμών κι έπειτα), ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ θα επιτευχθεί.

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, είχαμε καλή εμφάνιση και γι’ αυτό βάλαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο, όμως, δεν ήμασταν καλοί και δώσαμε την ευκαιρία στον Αστέρα να μας κάνει φάσεις. Και γι’ αυτό είμαστε απογοητευμένοι που συνέβη αυτό», είπε αρχικά ο Άγγλος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Η τιμωρία των τριών βαθμών μας έχει επηρεάσει και φαίνεται. Και κόντρα στον Ατρόμητο και κόντρα στη Βέροια αυτό έγινε. Σήμερα αισθανόμασταν πως τα πράγματα μπορούσαν να πάνε καλά. Απ’ τον Εργοτέλη και μετά άρχισαν να είναι όλα πιο δύσκολα... Το να πούμε ότι παίξαμε χωρίς κόσμο, δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει να κάνουμε το παν για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x