Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θετικός ο Κάρμο, ξέρει ότι θα είναι ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού»

Ο Νίκος Σταματέλος κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό γύρω από τα θέματα των Κάρμο, Ποντένσε, αλλά και το δημοσίευμα για Έσε.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και τα δεδομένα για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικώς στο «καυτό» θέμα των ημερών για τους «ερυθρόλευκους», το οποίο δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει συμφωνία στις δύο πλευρές. Ο παίκτης άλλα είχε ακούσει από την Πόρτο και άλλα είδε με τον χρόνο συμμετοχής του. Ο Ολυμπιακός βρήκε το πάτημα και ο παίκτης ήταν θετικός. Υπάρχει καταρχήν συμφωνία με την Πόρτο για την επιστροφή του Ανγκολέζου στόπερ».


Στη συνέχεια, σχολίασε τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή περί ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ για τον Σαντιάγκο Έσε, ενώ, αναφορικά με τον Ντάνιελ Ποντένσε, ξεκαθάρισε πως δεν έχουμε καμία εξέλιξη, με τη Γουλβς να ζητά... ακατέβατα 10 εκατ. ευρώ, τους Άραβες να πιέζουν και τον παίκτη να θέλει Ολυμπιακό.

Τέλος, ακούστε τι είπε και για τη διαφαινόμενη πώληση του Άμπι στη Σουόνσι, αλλά και για τα στοιχεία του Μπιανκόν που αρέσουν στον Μεντιλίμπαρ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x