Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τελειώνει άμεσα του Κάρμο, έχει προταθεί ο Γουίλιαν»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου ο Νίκος Σταματέλος!

Αρχικά, μίλησε για τις μεταγραφικές υποθέσεις που... τρέχουν στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι η απόκτηση του Κάρμο από την Πόρτο αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα (σήμερα ή το πολύ αύριο), ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι ο Ρέτσος πιθανότατα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Δευτέρας (26/8) με την Athens Kallithea.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Άμπι, ο οποίος πάει δανεικός στη Σουόνσι αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Μεντιλίμπαρ ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί, ενώ όσον αφορά τον Ποντένσε, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια για να τον αγοράσει από τη Γουλβς, ενώ όσον αφορά το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία, αποκάλυψε ότι η Αλ Σαμπάμπ δεν μπορεί να τον αποκτήσει, μην έχοντας λάβει την έγκριση που χρειάζεται.

Τέλος, ανέφερε ότι οι Κάρμο και Ποντένσε δεν είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, προσθέτοντας ότι έχει προταθεί ο Γουίλιαν και ολοκληρώνοντας λέγοντας ότι πλέον έχει δυσκολέψει πολύ η περίπτωση του Όρτα, ο οποίος υπολογίζεται από τον Καρβαλιάλ στην Μπράγκα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x