Τα δεδομένα για τις τρεις υποθέσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό, του Φορτούνη, του Μασούρα και του Ελ Κααμπί, ανέλυσε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα, πως ποτέ μέχρι τώρα το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα στις ανανεώσεις της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον παίκτη. Τώρα όμως υπάρχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα, αφού υπάρχουν προτάσεις από Τουρκία και Σαουδική Αραβία, αλλά τον τελευταίο λόγο έχουν ο παίκτης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ό,τι και αν πούμε τώρα, τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Φορτούνης, όλα αυτά έχουν μικρή σημασία, από τη στιγμή που θα κουβεντιάσουν ο Μαρινάκης με τον Φορτούνη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Όσον αφορά τον Μασούρα, υπογράμμισε: «Όσο ο Μασούρας δεν υπογράφει, παίζει για τον Ολυμπιακό. Από τη Γερμανία προέκυψε η πληροφορία πως κολλάει η μεταγραφή του στην Μπόχουμ. Ο Μασούρας είχε ως προτεραιότητα το εξωτερικό, ενώ έχει καταλάβει ότι δεν είναι προτεραιότητα του Μεντιλίμπαρ για τα άκρα της επίθεσης. Είναι αποδεκτό ότι θέλει να παίζει βασικός σε κάποια ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία για τον συγκεκριμένο παίκτη».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Περιμένουμε την απάντηση του Ελ Κααμπί στην πρόταση για τα επόμενα δύο χρόνια, με πάνω από 2 εκατ. ευρώ το χρόνο απολαβές, και πιστεύω ότι θα πιάσουμε Ιούλιο για να έχουμε την τελική έκβαση στην υπόθεση. Έχει μιλήσει ο παίκτης με τον Μεντιλίμπαρ, πιστεύουν στον Ολυμπιακό ότι ένας παίκτης που έχει αυτή την ψυχολογία, λογικά θα είναι καλύτερος στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα. Παράλληλα, κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ, που θα πλαισιώσει τον Ελ Κααμπί ή θα γίνει πρώτη επιλογή, αν δεν προχωρήσει του Μαροκινού».

Ακούστε τι άλλο είπε για τους Πορτογάλους και τις επαφές που έχουν γίνει

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x