Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου του Ελ Κααμπί, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το θέμα του Ελ Κααμπί, αφού τη δεύτερη χρονιά υποτίθεται πως ένας παίκτης εμφανίζεται καλύτερος. Με αυτά που έκανε πέρυσι, αν εμφανιστείς καλύτερος… Νομίζω ότι έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, αν κάνει την ίδια χρονιά, θα είναι ευχαριστημένοι στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πάει να το κάνει… 4-2 (για τους παίκτες που ήταν την περσινή σεζόν στην ομάδα), στη χειρότερη 3-3 αλλά με την παραμονή του Ποντένσε, οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο παίκτης πιέζει όσο μπορεί. Είναι σημαντικό ότι δεν θα πάει, όπως φαίνεται, στο τουρ της Γουλβς στις ΗΠΑ και ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη για την απόκτησή του. Αν πάνε όλα κατ’ ευχήν, ο Ποντένσε θα είναι στην πρώτη γραμμή με τους ηγέτες του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που περιμένουμε να κλείσει άμεσα είναι του Βέλντε. Οι Πολωνοί λένε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κλείσει η μεταγραφή, με το ποσό να κλείνει στα 4 εκατ. ευρώ συν ό,τι αφορά τον παίκτη που δείχνει την προτίμησή του στον Ολυμπιακό».

Ακούστε τι άλλο είπε από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x