Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Βγάζει μία σιγουριά ο Κορδόν, όλα θα κριθούν στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη χθεσινή παρουσίαση του Ολυμπιακού για τους Κορδόν και Μαρτίνεθ, οι οποίοι εμφανίστηκαν σίγουροι πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Κορδόν είπε ότι δεν βιάζεται, ότι ξέρει πού βρίσκεται και βγάζει μια σιγουριά. Και χθες μετά την παρουσίαση, υπήρξε μία σύσκεψη με τους συνεργάτες του, με τον Μαρτίνεθ και τους υπόλοιπους. Είπε, επίσης, πως “δουλεύουμε καθημερινά και κάνουμε βήματα”», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Κορδόν παράλληλα με το θέμα προπονητή, εξέταζε και παίκτες, και με τα λεγόμενά του έβγαλε μία σιγουριά. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τηρεί σιγή ιχθύος και ό,τι μαθαίνουμε, το μαθαίνουμε από την Ισπανία. Στο γήπεδο θα κριθούν όλα, αφού ο Κορδόν είπε πως όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις, η ομάδα θα είναι έτοιμη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μαρτίνεθ είπε πως αξιολογεί τους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα και θα χρειαστεί να περιμένουμε τις αποφάσεις του, για τους παίκτες που ανήκουν στο τωρινό έμψυχο δυναμικό. Θα υπάρξει μία ανανέωση στο ρόστερ, μείωση του μέσου όρου ηλικίας, και όλα μένει να φανούν στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x