Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Λόγω Μεντιλίμπαρ οι μεταγραφές φέτος στον Ολυμπιακό θα είναι μετρημένες και προσεγμένες»

Ακούστε τι ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού…

Τι θα πρέπει να περιμένουμε για την… επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού οριοθέτησε ο Νίκος Σταματέλος συνομιλώντας με τον Μιχάλη Τσόχο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων στάθηκε στην παρουσία του Μεντιλίμπαρ στην ομάδα αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει περισσότερος χρόνος για να γίνουν οι κινήσεις συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν.

«Θα πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει με τις ανανεώσεις και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Το βλέμμα των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους είναι στο εξωτερικό και όχι σε μια ελληνική ομάδα, εάν δεν μείνουν τελικά στον Ολυμπιακό», ανέφερε ενώ πρόσθεσε ότι γενικότερα για τις μεταγραφές θα πρέπει να μην περιμένουν πολλές μεταγραφές όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Εξήγησε ότι οι Πειραιώτες έχουν πια έναν κορμό και λόγω της παρουσίας του Ισπανού τεχνικού εκτιμάται ότι θα γίνουν μετρημένες και προσεγμένες μεταγραφές παικτών σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

«Δεν θα είναι ένα καλοκαίρι τόσο… θερμό όπως και τα προηγούμενα. Πιστεύω ότι λόγω Μεντιλίμπαρ οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι μετρημένες και προσεγμένες», τόνισε.

Ακούστε τι ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x