Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με αφορμή το αποψινό παιχνίδι του Μαρόκου με τη Ζάμπια και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχει κάτι νέο, αφού στον Ολυμπιακό υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν. Για τον Γκαρθία είναι σίγουρο από την ισπανική αγορά, επίσης ο Μεντιλίμπαρ θέλει ενίσχυση στα εξτρέμ. Με παίκτες όπως ο Ποντένσε, ο Ζέλσον Μάρτινς που θα έχουν το ένας εναντίον ενός. Το όνομα που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Μπερενγκέρ. Τώρα, βέβαια, ό,τι κυκλοφορεί στην Ισπανία, θα το σχετίζουν με τον Ολυμπιακό. Είναι διάφορες περιπτώσεις που εξετάζουν, αφού έχουν ανάγκη για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Ελ Κααμπί, αφού αυξάνονται οι μνηστήρες. Απόψε έχει αγώνα το Μαρόκο και ξέρουμε ότι θα είναι εκεί τρεις άνθρωποι από την Premier League. Πέρα από το γεγονός ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στο Conference, έβαλε 5 γκολ στην Άστον Βίλα. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο ο Ελ Κααμπί για να απασχολήσει αγγλικές ομάδες. Τα ποσά για τον παίκτη, οι περισσότερες ομάδες μπορούν να τα δώσουν για τον δεύτερο επιθετικό τους. Είναι νούμερα που εμάς μάς φαίνονται υπερβολικά, αλλά στην Αγγλία παίζουν σε άλλο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός ξέρει πως όσο υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία, τόσο δύσκολο θα είναι το έργο του. Κάποια στιγμή, όμως, θα πρέπει να αποφασίσει ο Μαροκινός, αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να τον περιμένει για πάντα…», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x