Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στον Ολυμπιακό έχουν τον χρόνο τους… Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις ανανεώσεις και τους παίκτες που ήταν δανεικοί. Είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Όσο κι αν η κατάκτηση του Conference League σε οδηγεί σε άλλες σκέψεις, τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Για παράδειγμα για τον Ελ Καμπί, στον οποίο προσφέρει νέο συμβόλαιο που αγγίζει τα χρήματα του Ελ Αραμπί, έχουν μπει πολλές ομάδες για την απόκτησή του. Είναι λογικό με τις εμφανίσεις που έκανε, απέναντι στην Άστον Βίλα έβαλε 5 γκολ. Δεν έβαλε ένα και να το ψάχνουμε, έβαλε γκολ με κάθε τρόπο απέναντι στους Άγγλους. Είναι λογικό να ασχολούνται πολλές ομάδες μαζί του. Στην Premier League έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν χρήματα που για εμάς (τις ελληνικές ομάδες) είναι αδύνατον, οπότε αν ζητήσει 3 εκατ. ευρώ δεν θα είναι δύσκολα για εκείνους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θέλει ο Ολυμπιακός να ξεκαθαρίσει άμεσα τις υποθέσεις των ανανεώσεων. Με τον Ελ Καμπί έχουν συζητήσει εδώ και καιρό για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ έχουν προχωρήσει και για τον Τζολάκη που είναι σε πολύ καλό δρόμο και θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές. Θα ακολουθήσει ο Φορτούνης, κάτι που θα συζητηθεί με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν έχει γίνει ραντεβού, αλλά θα γίνει… Δεν θα υπάρξει μεσολάβηση κάποιου μάνατζερ. Για τον Μασούρα, τον θέλει ο Μεντιλίμπαρ. Είναι ένας παίκτης που πάρα πολλά στοιχεία τα βρίσκει πολύτιμα. Στα εξτρέμ ο προπονητής θέλει παίκτες όπως ο Ποντένσε και ο Ζέλσον Μαρτίνς, που θα ταλαιπωρήσουν τον αντίπαλο και θα δημιουργούν κινδύνους για τις αντίπαλες άμυνες. Το θέμα είναι αν ο Μασούρας θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό ή να μείνει στον Ολυμπιακό με συγκεκριμένα δεδομένα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μετά τα συμβόλαια που λήγουν, θέλουν να ξεκαθαρίσουν Όρτα και Κάρμο. Η Μπράγκα είναι αρνητική να συζητήσει οποιοδήποτε ποσό και ζητάει τα χρήματα της ρήτρας. Για τον Κάρμο είναι πιο δύσκολα τα δεδομένα, αφού μιλάμε για μεγάλο ποσό και ίσως να δυσκολέψουν παραπάνω από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην Πόρτο. Και ο ίδιος ο Κάρμο θέλει να μείνει, αφού έχει περάσει υπέροχα και ξέρει ότι θα είναι βασικός. Σε ό,τι αφορά τον Ποντένσε, θα καθίσουν ο Ολυμπιακός και η Γουλβς, με τα δεδομένα ότι ο παίκτης και ο Ολυμπιακός θέλουν να συνεργαστούν και οι Άγγλοι δεν θέλουν τον Ποντένσε. Άρα μένει να τα βρουν οι ομάδες στο οικονομικό, με το δεδομένο ότι δεν τον θέλουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x