Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Απαιτείται υπομονή, είμαι πιο αισιόδοξος για Ελ Κααμπί σε σχέση με Φορτούνη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να κάνουμε υπομονή ακόμα. Για τον Ελ Κααμπί, όσο δεν υπογράφει κάπου, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ενώ για τον Φορτούνη μόνο αν ρίξει νερό στο κρασί του, θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Αν επιμείνει στις οικονομικές του απαιτήσεις, θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού, αφού η συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν γεφύρωσε τη διαφορά των δύο πλευρών», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τώρα είμαι περισσότερο αισιόδοξος για τον Ελ Κααμπί και όχι τόσο για τον Φορτούνη, ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ είχε προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Εμιράτα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Μέχρι χθες ήταν σε επαφή με παίκτες που βρίσκονται εκεί κάτω. Αν δεν είχε οικογένεια, το σκέφτεται παραπάνω για να μετακομίσει σε αυτές τις χώρες…», πρόσθεσε.

Και μίλησε για το θέμα Όρτα, λέγοντας ότι «είναι σε καλό mood οι επαφές για τη μεταγραφή του. Από τη στιγμή που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, με εκατέρωθεν βήματα πίσω από Μπράγκα και Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x