Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ανοιχτό του Κάρμο, τον θέλει πολύ ο Μεντιλίμπαρ - Δεν άλλαξε τίποτα για Ποντένσε»

Ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι διακαείς πόθοι για τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα περιμένει τον Νταβίντ Κάρμο καθ’ υπόδειξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που τον θέλει πολύ πίσω στην ομάδα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Από τη στιγμή που υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να αποκτηθεί ο Κάρμο, ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει πολύ. Τον εμπιστεύεται απόλυτα. Η Πόρτο κινείται για στόπερ όπως λένε στην Πορτογαλία και με δεδομένο ότι ο Κάρμο στα τρία πρώτα ματς έχει παίξει 15 λεπτά, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον πάρει ο Ολυμπιακός», ανέφερε.

Για τον έτερο Πορτογάλο, Ντάνιελ Ποντένσε, επισήμανε πως «… δεν έχει αλλάξει κάτι στα δεδομένα. Παρότι έπαιξε προχθές με την Άρσεναλ, ο ίδιος επιμένει να επιστρέψει. Ακόμη και στα social media που διατηρεί όλες οι αναρτήσεις για τον Ολυμπιακό είναι. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό, με τις απαιτήσεις της Γουλβς».

Για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης είπε: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα κάνει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ακόμη. Για την ώρα ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει ανάψει πράσινο για απόκτηση αριστερού μπακ. Είναι ακόμη ανοιχτό το θέμα του Όρτα, γιατί ο Μεντιλίμπαρ θέλει έναν παίκτη στον άξονα για το δημιουργικό κομμάτι. Ο Φορτούνης αυτή τη στιγμή περιμένει τις εξελίξεις από την Σαουδική Αραβία, από όπου υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x