Stoiximan Super League

Στα... σίγουρα ο Σα Πίντο

Δίχως απρόοπτα ή κάποια έκπληξη ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρομήτου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας. Εκτός ο Αγκουαζί.

Σε ένα νέο ξεκίνημα αισιοδοξούν στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να πηγαίνει στα… σίγουρα για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αγκουαζί, ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος. Κατά τα άλλα δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Η 18μελής αποστολή: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Φάμπιο, Γεωργίου, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Τάτος, Παπάζογλου, Κοντοές, Ούμπιντες.

* Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Κακαργιά. Ο Μπρίτο θα συνεχίσει τη θεραπεία του.

** Στο τεχνικό τιμ δίπλα στον Ρικάρντο Σα Πίντο προστέθηκε ο Σωτήρης Ρούσσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός και ο Έλληνας γυμναστής είχαν συνεργαστεί την περσινή αγωνιστική περίοδο στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x