Stoiximan Super League

«Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη 2-1 επί του Άρη στην πρεμιέρα, ήταν ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης.

Από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την σπουδαία, όπως την χαρακτήρισε, νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στάθηκε στην συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του και στην προσήλωση που έδειξαν στο πλάνο που είχαν ετοιμάσει ενόψει της αναμέτρησης».

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα μας στη Σούπερ Λίγκα μετά από 13 χρόνια. Όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι μας, έτσι ακριβώς μας πήγε, καθώς δείξαμε συγκέντρωση, διάθεση και ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη μακριά από την περιοχή μας, χωρίς μάλιστα να δυσκολευτούμε πάρα πολύ. Ωστόσο, μετά το 2-0 χαλαρώσαμε, μείωσε ο Άρης, αλλά καταφέραμε με αρκετό άγχος και πολύ προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του Βοσνιάδη.

Όσον αφορά την εικόνα του Απόλλωνα στο μέλλον: «Εμάς το πλάνο μας είναι κυρίως να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και μεσοεπιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x