Stoiximan Super League

Σπανός: «Καλύτερος ο Ατρόμητος του χρόνου»

Την πεποίθηση πως ο Ατρόμητος θα έχει καλύτερη πορεία την επόμενη περίοδο εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Έναν καλύτερο Ατρόμητο περιμένει να δει την ερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Σπανός, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας. Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο σταθμό για τη συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυσή του.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Σπανός μίλησε στον Μάνο Ζερβάκη για:

-τους στόχους του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν: «Ευελπιστούμε φέτος να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, γιατί κάναμε μια μέτρια χρονιά. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα, παίκτες που μετά την περίοδο προσαρμογής θα είναι καλύτεροι και με τις κινήσεις που θα γίνουν θα πάμε καλύτερα και θα αποδώσουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο».

-την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα: «Είναι γενικό το φαινόμενο, λόγω κυρίως της οικονομικής κρίσης. Το ποδόσφαιρο έχει απαξιωθεί. Θα κάνουμε τις ενέργειες που πρέπει για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Εκπροσωπούμε έναν μεγάλο δήμο, η ομάδα έχει προσφέρει πολλές χαρές στο Περιστέρι και πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Το αξίζει η ομάδα με όσα πέτυχε τα τελευταία χρόνια».

-το μπάτζετ του Ατρομήτου: «Εμείς απλώνουμε τα πόδια μας πάντα μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Θέλουμε η ομάδα να είναι νοικοκυρεμένη, ακολουθούμε τα σημεία των καιρών, αλλά ελπίζουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο».

-τα 20 χρόνια από την ίδρυση του ΣΠΟΡ FM: «Χρόνια Πολλά στο σταθμό, να έχετε πάντα αυτό το παρεΐστικο κλίμα, να υπάρχει περισσότερη πολυφωνία και να έχετε όλοι την υγεία σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x