Stoiximan Super League

Σπανός: «Να ακουστεί στην Ευρώπη ο Ατρόμητος»

Το όραμά του να ακουστεί το όνομα του Ατρόμητου στην Ευρώπη, και να συνεχιστούν οι επιτυχίες, εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός στη SportDay με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος κάνει σταθερά βήματα προόδου και σε αυτό τον ρυθμό θέλει να συνεχίσει και στα επόμενα. Αυτό άλλωστε είναι και το όραμα του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Σπανού, ο οποίος με αφορμή τα 90ά «γενέθλια» του συλλόγου μίλησε στη SportDay για το σήμερα και το αύριο των Περιστεριωτών.

«Ο Ατρόμητος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και θα συνεχίσει να είναι. Πρόκειται για το καμάρι ολόκληρου του Περιστερίου. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να δίνει χαρές στον κόσμο και να αποτελεί ο Ατρόμητος τον μεγαλύτερο πρεσβευτή της πόλης. Να προσφέρει χαρές τόσο μέσα από την πορεία του στην Ελλάδα, όσο και μέσα από την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή. Θέλω να συνεχίσει το όνομα του Ατρομήτου να ακούγεται σε όλη την Ευρώπη και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, μέσα και έξω από την Ελλάδα», η δήλωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x