Stoiximan Super League

Σορετίρε: «Απόλαυσα το ντεμπούτο μου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι... τρελοί»

Ο Σόλα Σορετίρε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη μεγάλη του χαρά για την πρώτη του εμφάνιση με τον «δικέφαλο του βορρά».

Δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού έκανε ο Σόλα Σορετίρε, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 85' για να κάνει το ντεμπούτο του με τον «δικέφαλο του βορρά».

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο νεαρός εξτρέμ εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, προσθέτοντας ότι απόλαυσε την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους... τρελούς οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Το περίμενα από την πρώτη ήμερα που ήρθα. Ήθελα όμως πρώτα να γίνω μέρος της ομάδας να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση και σήμερα πήρα την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι… τρελοί οι οπαδοί μας και το απόλαυσα ειλικρινά. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία σχετικά νωρίς μέσα στη σεζόν. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω, νιώθω καλά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και εμείς θέλουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα να φύγω για πρώτη φορά από τη χώρα μου. Ήρθα στην Ελλάδα, βρήκα εδώ πολύ ζέστη. Μίλησα πριν πάρω την τελική μου απόφαση με αρκετό κόσμο από το σταφ του ΠΑΟΚ, με νυν παίκτες του ρόστερ, με κάποιους πρώην, ενώ είδα και πολλά βίντεο από την περσινή σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έτσι πήρα την καλύτερη απόφαση και είμαι δικαιωμένος γι’ αυτό. Θα παλέψω να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x