Stoiximan Super League

Σνόμπαρε Κροατία για Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με το «Mtnfootball.com», ο Ατζαγκούν απέρριψε σύλλογο της Κροατίας, καθώς έχει στα χέρια του καλύτερη προσφορά από τον Παναθηναϊκό και θέλει Ελλάδα!

Φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Παναθηναϊκό ο Ατζαγκούν! Σύμφωνα με το «mtnfootball.com», ο Νιγηριανός άσος είπε «όχι» στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, καθώς έχει στα χέρια του καλύτερη πρόταση από το τριφύλλι και θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα το νοτιοαφρικάνικο σάιτ αναφέρει πως ο διεθνής άσος και οι Κροάτες είχαν συμφωνήσει σε όλα, όμως τα πάντα άλλαξαν όταν μπήκε στο «κόλπο» ο Παναθηναϊκός.

Η πρόταση που φέρεται να έχει από τους «πράσινους» είναι καλύτερη οικονομικά, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με αυτό της Κροατίας. Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, τότε σημαίνει πως ο Ατζαγκούν προβάρει τα πράσινα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό... παλεύουν την υπόθεση του παίκτη και σίγουρα το δημοσίευμα γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία τους ανθρώπους του για την ολοκλήρωση του deal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x