Stoiximan Super League

Σκέψεις για ακόμη μια μεταγραφή στον Απόλλωνα

Τι κι αν έχει κάνει 18 μεταγραφές; Στον Απόλλωνα Σμύρνης υπάρχει η σκέψη να γίνει ακόμη μία προσθήκη την τελευταία στιγμή, αποκτώντας έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Το παλεύει για ακόμη μία μεταγραφή ο Απόλλων Σμύρνης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας σκέφτονται να κάνουν… 19 τις μεταγραφές τους την φετινή περίοδο! Μετά την απόκτηση του Χουάντερσον, που θα αποτελέσει το δίδυμο με τον Τσόβιτς κάτω από τα δοκάρια, το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα βρίσκεται στην αναζήτηση και ενός έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Στην αγορά υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι που μπορούν να αγωνιστούν στον άξονα και να κάνουν την διαφορά, ενώ το κασέ τους έχει πέσει αισθητά καθώς δεν έχουν βρει ομάδα ακόμη. Αυτό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι «κυανόλευκοι», που έχουν ξεχωρίσει ορισμένα ονόματα και ψάχνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εάν προχωρήσει κάποια δεν είναι καθόλου, βέβαιο, ωστόσο οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα παλέψουν για το… μπαμ μέχρι την τελευταία στιγμή!

Όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία. Ο Ανιέτε δεν προλαβαίνει καθώς έχει κάκωση στον προσαγωγό. Επίσης, ο Χουάντερσον θα είναι, όπως όλα δείχνουν κανονικά στην αποστολή.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x