Stoiximan Super League

Σίστο: «Μίλησα με τον πρόεδρο και αυτό ήταν αρκετό για να έρθω στον Άρη»

Ο Πιόνε Σίστο μίλησε για το κεφάλαιο Άρης και το γεγονός ότι ήρθε Ελλάδα με έναν χρόνο… καθυστέρηση.

Στην απόφασή του να υπογράψει πριν από λίγους μήνες στον Άρη αναφέρθηκε ο Πιόνε Σίστο.

Σε δηλώσεις του στο tipsbladet.dk, ο 29χρονος άσος μίλησε για την… καθυστερημένη κατά έναν χρόνο άφιξή του στην Ελλάδα, αλλά και στον τρόπο που ήρθε η συμφωνία με τους «κίτρινους».

«Ο σύλλογος έδειξε πραγματικά ενδιαφέρον για μένα τον χρόνο που πήγα στην Τουρκία. Δυστυχώς, δεν ευοδώθηκε, οπότε υπέγραψα στην Αλάνιασπορ. Για την ακρίβεια ήταν μία επιθυμία που είχα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζεις. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον που έχω έρθει εδώ ούτως ή άλλως», ανέφερε αρχικά.

Για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη είπε: «Είχα πολλές επιλογές, αλλά το γεγονός ότι είχα μιλήσει με τον σύλλογο την προηγούμενη χρονιά το έκανε εύκολο. Μίλησα με τον πρόεδρο στο FaceTime. Αυτό ήταν αρκετό. Άλλωστε είχαμε μιλήσει μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχε».

Παράλληλα, μίλησε για την Αλάνιασπορ: «Υπήρχαν ορισμένες άλλες προτεραιότητες και οι σύλλογοι έχουν λίστες με αυτούς που θέλουν. Εάν δεν μπορείς να πάρεις το νούμερο ένα και το δύο, τότε πηγαίνεις για το νούμερο τρία. Υπήρχαν άλλοι στόχοι και επιθυμίες όταν ήταν να φύγω από την Μίντιλαντ. Δεν αποδείχτηκε ότι ήταν οι σύλλογοι που ήλπιζα και μετά ήρθε η Αλάνιασπορ στην Τουρκία».

Αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα της Αλάνιασπορ: «Υπάρχουν βέβαια αρκετές ιστορίες για το αν οι σύλλογοι πληρώνουν μισθούς. Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ από σεβασμό για εμένα και την Αλάνιασπορ. Ήταν μια καλή εμπειρία όμως».

Με αφορμή τα παραπάνω είπε για την ΑΕΚ: «Συχνά έρχεται μια περίοδος δυσκολιών ή προκλήσεων που πρέπει να περάσεις. Αυτό σου δίνει την εμπειρία, ώστε να μπορέσεις να βιώσεις την επιτυχία. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να έρθει στον Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x