Stoiximan Super League

Σίρα: «Ένα βήμα μακριά από τον Παναθηναϊκό ο Πελίστρι - Η Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης»

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Πελίστρι σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα, ο οποίος αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης!

Οργιάζουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με τη φερόμενη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φακούντο Πελίστρι, παρά το γεγονός ότι η «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδει όλα τα σενάρια για τον Ουρουγουανό εξτρέμ!

Ωστόσο, τόσο το Sky Sports όσο και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο συνεχίζουν να κρατούν «ζεστό» το θέμα της μεταγραφής του νεαρού άσου στο «τριφύλλι». Τελευταίο «χτύπημα» γύρω από την εν λόγω υπόθεση έρχεται από τον γνωστό και έγκριτο ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, ο οποίος τονίζει πως ο 23χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ απέχει μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος δίνει ακόμα ένα «tip», αποκαλύπτοντας πως στις διαπραγματεύσεις και στην πιθανή συμφωνία των δύο ομάδων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x