Stoiximan Super League

Σίρα: «Ένα βήμα μακριά από τη Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης», κανένα θέμα παραχώρησης του από τον Παναθηναϊκό

Ο Νικολό Σίρα αναφέρει πως ο Φώτης Ιωαννίδης έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων από το εξωτερικό σχετικά με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, ο Έλληνας στράικερ έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η μεταγραφή του στον πορτογαλικό σύλλογο είναι ένα βήμα μακριά. Μάλιστα, ο έγκυρος δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα τονίζει πως η Σπόρτινγκ θα του κάνει συμβόλαιο ως το 2029.

Βέβαια, πουθενά δεν αναφέρεται τυχόν πρόταση στον Παναθηναϊκό, κάποια συμφωνία ή τουλάχιστον η πρόθεση για να δοθεί κάποιο συγκεκριμένο ποσό.

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε για ακόμη μία φορά πως από το «τριφύλλι» έχει δημοσιοποιηθεί πάρα πολλές φορές πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι προς πώληση. Έχει ξεκαθαριστεί και διαψευστεί σε όλους τους τόνους πως ο 24χρονος στράικερ δεν πωλείται, ενώ προτάσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ έχουν απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Είτε προήλθαν από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είτε από την Μπολόνια και άλλους συλλόγους της Ευρώπης.

Ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Έλληνα φορ, επιμένοντας ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x