Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σημασία έχει να βγάλει τα συμπεράσματά του ο Αλμέιδα, όχι το σκορ στο φιλικό της ΑΕΚ»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αποψινού φιλικού στην Τραπεζούντα και για το θέμα του Λιβάι Γκαρσία μετά το νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία τελευταία ευκαιρία του Ματίας Αλμέιδα να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του, να διαπιστώσει την κατάσταση ορισμένων παικτών όπως του Γκατσίνοβιτς, να τσεκάρει δηλαδή αν αυτοί που σκέφτεται είναι στον βαθμό που θέλει ή τις επόμενες μέρες να μπορεί να καταλάβει ποιοι μπορούν να είναι στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί για το παιχνίδι με την Ντιναμό. Δεν έχει καμία σχέση το σκορ ή τα γκολ, αλλά η ανταπόκριση των παικτών στο πλάνο του προπονητή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά το νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία, αυτή τη φορά από την Equipe, τόνισε ότι «μετά τις 15/8 θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Γκαρσία για την Λανς, ενώ υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να ανέβει πάνω από τα 20 εκατ. ευρώ η γαλλική ομάδα. Τα δεδομένα, όμως, μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων μπορεί να αλλάξουν, ό,τι και αν γράφουν οι Γάλλοι ή εμείς».

Ακούστε τι άλλο είπε για τις επιλογές του Αλμέιδα για το αρχικό σχήμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x