Stoiximan Super League

Σβαμπ: «Στον ΠΑΟΚ έχω γνωρίσει παίκτες από 28 διαφορετικά έθνη»

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε στην πατρίδα του και τόνισε τη σημασία του να γνωρίζεις ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα.

Ο Στέφαν Σβαμπ ανήκει πλέον στους «παλιούς» του ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί μέλος της ομάδας τα τελευταία 4 χρόνια, έχοντας συνυπάρξει με αρκετούς παίκτες. Παίκτες που τις περισσότερες φορές έχουν διαφορετική καταγωγή. Κάτι, που όπως σημειώνει ο Αυστριακός μέσος του «Δικεφάλου» του Βορρά, τον βοήθησε να ανοίξει τους ορίζοντές του.

Μιλώντας σε podcast στην πατρίδα του, ο Σβαμπ ανέφερε πως στον ΠΑΟΚ έχει γνωρίσει παίκτες από 28 διαφορετικά έθνη, γεγονός που συνέβαλε στο να κατανοήσει αφενός ο ίδιος διαφορετικές κουλτούρες και να καταφέρνει αφετέρου να εναρμονίζεται με αυτές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σβαμπ:

«Τα τελευταία 4 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ έχω γνωρίσει πολλούς ποδοσφαιριστές από 28 διαφορετικά έθνη. Όταν έρχεσαι με συμπαίκτες διαφορετικών εθνικοτήτων και από όλο τον κόσμο σε καθημερινή βάση, σε βοηθάει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορείς να μάθεις πολλά από τους άλλους και είναι πολύ όμορφο να συναντάς τόσες πολλές διαφορετικές κουλτούρες που μπορούν να συνεργαστούν όλοι μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x