Stoiximan Super League

Σατσιάς: «Πολύ αυστηρή η αποβολή μας - Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Σατσιά μετά την εντός έδρας ήττα της Λαμίας από τον Πανσερραϊκό.

Για πέμπτη σερί αγωνιστική, η Λαμία έμεινε μακριά από τις νίκες, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (30/09) γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τον Πανσερραϊκό, σε ένα ματς με εκατέρωθεν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας από τη Φθιώτιδα, Μαρίνος Σατσιάς, τόνισε πως η αποβολή του Βλαχομήτρου με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 23ο λεπτό ήταν πολύ αυστηρή, ενώ, εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Σατσιά:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μείναμε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς. Δεν ξέρω γιατί τόση αυστηρότητα στις αποφάσεις των διαιτητών. Ακόμα και με δέκα παίκτες ελέγξαμε το παιχνίδι. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Πιστεύαμε θα το γυρίσουμε το σκορ, όμως το δεύτερο γκολ μας αποσυντόνισε.

Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να πω και κάτι ακόμα: Ο Σαραμαντάς για εμάς είναι αρχηγός. Χτύπησε σοβαρά χθες και ήθελε να είναι μαζί μας στην αποστολή. Χαίρομαι που έχω τέτοιους παίκτες και με κάνουν περήφανο τέτοιες κινήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x