Stoiximan Super League

Σατσιάς: «Δώσαμε την ψυχή μας κι αντέξαμε στην πίεση»

Στο γεγονός πως κανείς στη Λαμία δεν περίμενε πως η ομάδα θα είχε τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League στάθηκε ο Μαρίνος Σατσιάς μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Σατσιάς τόνισε πως είναι πολύτιμος ο βαθμός που πήρε η Λαμία από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφιέρωσε το αποτέλεσμα σε όλους στην ομάδα της Φθιώτιδας, στάθηκε στην πειθαρχία και στην επιτυχία του πλάνου του κι έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Αν περίμενε ότι μετά από δυο εκτός έδρας σερί παιχνίδια τις δύο πρώτες αγωνιστικές θα είχαν τέσσερις βαθμούς; «Όποιος έλεγε ναι, θα ήταν ψεύτης. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Η ΑΕΚ μας πίεσε πολύ. Η πίεση ήταν πολλές στιγμές αφόρητη. Όμως, αντέξαμε. Είναι πολύτιμος βαθμός και τον αφιερώνουμε στους παίκτες, την ομάδα, τις οικογένειές μας».

Σε ποιο βαθμό είναι αυτή η Λαμία όπως την ονειρεύεται και για το ματς με τον Ολυμπιακό που έρχεται; «Σε μεγάλο βαθμό. Έδειξαν μεγάλη πειθαρχία. Η λειτουργία της ομάδας ήταν σωστή. Το πλάνο πήγε άψογα. Κλείσαμε τους διαδρόμους. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x