Stoiximan Super League

Σαράνοφ: «Θα είναι υπέροχο να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Ως την ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψει στην Ευρώπη χαρακτήρισε την περίπτωση μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος τόνισε πως έχει ακούσει τα καλύτερα για τον «δικέφαλο».

Για την περίπτωση μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, για όσα έχει ακούσει για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την φορά που βρέθηκε απέναντί της ως αντίπαλος μίλησε ο Μπόγαν Σαράνοφ στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Ο τερματοφύλακας της Μακάμπι Χάιφα τόνισε πως απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της πρώην ομάδας του, τονίζοντας πως βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταγραφής στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:
Για το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ: «Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Την μεταγραφή μου την χειρίζεται ο μάνατζερ μου με την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια υπέροχη ομάδα, έπαιξα εναντίον του δύο φορές. Θα είναι υπέροχο αν έρθω και θα είναι καλό για την καριέρα μου. Έχουν παίξει αρκετοί Σέρβοι στον ΠΑΟΚ, όπως ο Βούκιτς. Έχω ήδη μιλήσει με τον Βούκιτς και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Είναι ευκαιρία να γυρίσω στην Ευρώπη, αυτό θα μου δώσει την δυνατότητα να γυρίσω στην Εθνική της χώρας μου».

Για το τι θυμάται από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Είναι ξεχωριστοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμουν το πέναλτι αλλά την ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί είναι ο δωδέκατος παίκτης μιας ομάδας».

Για το αν γνωρίζει τον Νάτχο: «Τον ξέρω, είναι στο Ισραήλ τώρα. Μου είπε και αυτός τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ».

Για το πώς πάνε οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να δώσω αυτές τις πληροφορίες. Θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει».

Για το ότι πρώην πορτιέρο του Εργοτέλη, Στοίκοβιτς μετακόμισε στην Μακάμπι και το τι σημαίνει αυτό για το δικό του μέλλον: «Μίλησα ήδη με Μακάμπι και τον νέο προπονητή. Απέρριψα το νέο συμβόλαιο που μου είχε προταθεί. Τους είπα πως θέλω να πάω σε ένα μεγάλο σωματείο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Για τον Μάρκο Λόμιτς, του οποίου το όνομα ακούγεται για τον ΠΑΟΚ: «Τον ξέρω, έπαιζε στη Ρωσία. Είναι πολύ καλός παίκτης. Όλη την μέρα, τρέχει... Μπορεί να βγάλει ένα 90λεπτο δίχως να σταματήσει. Νομίζω θα βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ, αν επέλθει συμφωνία. Θα είναι ό,τι καλύτερο να είμαι συμπαίκτης του την νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x