Stoiximan Super League

Σαλίνο: «Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε»

Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΣ Γιάννινα απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος έδωσε σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ με νίκες μέχρι το τέλος.

Στεναχωρημένος με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά βέβαιος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο νταμπλ με νίκες μέχρι το τέλος εμφανίστηκε ο Λεάντρο Σαλίνο που εστίασε στην αποτελεσματικότητα των Ηπειρωτών και το γρήγορο τρίτο τέρμα τους (μετά τη μείωση του σκορ).

Για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Οφείλεται στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου. Μας έβαλε τρία γκολ και ήταν δυνατός στις αντεπιθέσεις του. Εμείς προσπαθήσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη».

Για το αν το τρίτο τέρμα του ΠΑΣ ήταν το σημείο… κλειδί: «Ναι… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε πολύ. Βάλαμε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες για το δεύτερο, δεν τα καταφέραμε και ο αντίπαλος στην αντεπίθεση μας έβαλε το τρίτο γκολ. Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε».

Το αν σκέφτεται το νταμπλ: «Ναι φυσικά. Είμαστε στον σωστό… δρόμο, παρά τη σημερινή ήττα. Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για να πάρουμε το νταμπλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x