Stoiximan Super League

Σάντσες: «Γι' αυτό αποβλήθηκα»

Στα πολλά φάουλ που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα στάθηκε σε δηλώσεις του ο Λόρι Σάντσες, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την απόδοση του Αλέξανδρου Τζόρβα.

Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τον Απόλλωνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Λόρι Σάντσες αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, καθώς θεώρησε πως οι παίκτες του Εργοτέλη δεν τήρησαν το fair play.

Για την αποβολή του, για το γεγονός πως ο Απόλλων Σμύρνης παραμένει αήττητος εδώ και πέντε αγωνιστικές, αλλά και για τη δυσκολία να δεχθεί γκολ ο Τζόρβας μίλησε ο Λόρι Σάντσες στην τηλεόραση της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το 2-2 της ομάδας του:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στην Ελλάδα γίνονται πολλά φάουλ και συζητήσεις για το αν η μπάλα πρέπει να βγει εκτός γηπέδου. Θέλω να πω στους παίκτες μου να πειθαρχούν στα σφυρίγματα των διαιτητών. Το ίδιο θα ζητήσω να κάνουν και οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε».


Για την αποβολή του και το αήττητο του Απόλλωνα:

«Αυτό που γίνεται, κάθε φορά που πέφτει ένας παίκτης να μένει έξω πρέπει να σταματήσει. Γι' αυτό έχασα την ψυχραιμία μου και αποβλήθηκα. Θα πω στους παίκτες να συνεχίζουν μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Το γεγονός ότι παραμένουμε αήττητοι οφείλεται σ' εμένα και τον συνεργάτη μου Στιβ Κωνσταντινίδη, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες ακούνε αυτά που λέμε και τα δίνουν όλα. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και γι' αυτό είμαστε αήττητοι σε πέντε αγώνες».

Για τη δυσκολία να δεχθεί γκολ ο Τζόρβας:

«Ξεκινήσαμε άσχημα, αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Μετά προηγηθήκαμε με δύο γκολ του Πετρόπουλου και μας ισοφάρισαν με ένα καταπληκτικό φάουλ. Αν δείτε το ματς με τον ΠΑΟΚ θα διαπιστώσετε ότι είναι δύσκολο να βάλεις γκολ στον Τζόρβα. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x