Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Μία ενδεκάδα παικτών θα πάρει φέτος ο Άρης»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Άρη, ο οποίος «θα χρειαστεί να βρει μία νέα ενδεκάδα παικτών και έχει καθυστερήσει πολύ», μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεύτερο τερματοφύλακα μετά τον Κουέστα. Προσπάθησε για Διούδη, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τον Άρη. Ένα δεξί μπακ γιατί αναμένεται ο Οντουμπάτζο να πάει στην ΑΕΚ, έναν αριστερό μπακ γιατί έχει μόνο τον Φεράρι. Πρέπει να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ιδανικά θα ήθελε αριστεροπόδαρο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα ψάξει έναν βασικό αμυντικό χαφ, αφού ο Ζουλ υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση. Σίγουρα ένα οκτάρι, γιατί ο Νταρίντα μπαίνει στα 34, και θα εξαρτηθεί τι θα γίνει με τους υπόλοιπους που δεν υπολογίζονται», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ψάχτηκε πολύ για τον Κογιάδο, φανερώνει ότι θέλει και επιθετικό μέσο. Ήταν πέρυσι εμφανές το πρόβλημα στα άκρα της επίθεσης, όπου ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Ψάχνει έναν για δεξιά και έναν για αριστερά. Και στην επίθεση είναι (μέχρι νεωτέρας) ο Μορόν και ψάχνει για έναν επιθετικό, αν όμως φύγει και ο Μορόν θα θέλει άλλον έναν σέντερ φορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x