Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Γιατί δεν βρέθηκε ένας αντίστοιχος Μπριχ για το Άρης-ΑΕΚ;»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του Άρη, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξης Σαββόπουλος.

Το δικό του ερώτημα για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο Άρης-ΑΕΚ και για τις πιθανές επιλογές του Τόλη Τερζή για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των «κίτρινων» τη φετινή σεζόν, μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Άρη μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, αναφέρθηκε στον ορισμό του Βασίλη Φωτιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέθεσε το ερώτημα γιατί δεν επιλέχθηκε ένας αντίστοιχος Φέλιξ Μπριχ και για την αναμέτρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ένας πρώην ελίτ ή Α’ κατηγορίας ρέφερι που λόγω ηλικίας δεν σφυρίζει σε διεθνής διοργανώσεις, αλλά διευθύνει κανονικά παιχνίδια της ομοσπονδίας στην οποία βρίσκεται.

Στα αγωνιστικά θέματα, τόνισε πως ο Τόλης Τερζής περιμένει να δει την επιβάρυνση των παικτών όπως ο Φαμπιάνο που αγωνίζονται σε συνεχόμενα παιχνίδια και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα του Άρη.

Υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα έχει βάλει ο Λούκας Ρουπ, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας είπε πως οι Μαζικού και Εμπακατά δεν αλλάζουν από τα άκρα της άμυνας, ο Κουέστα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, οι Νταρίντα, Πάλμα και Ματέο Γκαρσία δεν… βγαίνουν και ο Καμαρά αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x