Stoiximan Super League

Ρελάνς της PUMA στην ΑΕΚ!

Τι κι αν θα παίζει στην τρίτη κατηγορία; Η ΑΕΚ όχι μόνο είχε προσφορές από μεγάλες αθλητικές εταιρείες, αλλά τελικά μεσολάβησε… θρίλερ για να καταλήξει σε αυτή που θα τη ντύσει την επόμενη σεζόν!

Μια ακόμα ένδειξη της δυναμικής της ΑΕΚ -ακόμα και στην τρίτη κατηγορία- έδωσε η «μάχη» για τη φανέλα της.

Γιατί τέτοια έγινε τελικά μέχρι ν’ αποφασιστεί ποια αθλητική εταιρεία θα τη ντύσει.

Αφού λοιπόν η ADIDAS φάνταζε αρχικά φαβορί και στη συνέχεια η «Robe Di Cappa» εμφανιζόταν να 'χει κάνει ρελάνς που την έφερνε κοντά σε συμφωνία ώστε να συνεργαστεί έπειτα από χρόνια με την «Ένωση», η PUMA έκανε τη μεγάλη ανατροπή!

Η εταιρεία που ντύνει τα τελευταία χρόνια την ΑΕΚ κατέθεσε δελεαστική πρόταση την ύστατη στιγμή και έπεισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να υπογράψει συμφωνία μαζί της.

Μια συμφωνία που κλείστηκε με τη μητρική εταιρεία που εδρεύει στη Γερμανία, θα έχει ισχύ μόνο ως την επόμενη σεζόν και -εκτός από τις φανέλες και τον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας- θα αφορά και στις μπουτίκ.


Η ανακοίνωση της συμφωνίας

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την αθλητική εταιρία PUMA. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι διάρκειας ενός έτους και καλύπτει τις ανάγκες τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των Ακαδημιών. Τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από ένα νέο υλικό ειδικών προδιαγραφών. Πρόκειται να σταλούν απευθείας από τη Γερμανία και θα παραδοθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x