Stoiximan Super League

Ράκιτιτς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ από εμένα και για αυτό παρακολουθώ και τον Ολυμπιακό»!

Για μία ακόμη φορά, ο Ιβάν Ράκιτιτς έσταξε μέλι για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Ιβάν Ράκιτιτς μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Ο 36χρονος, που πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Κροατία για λογαριασμό της Χάιντουκ Σπλιτ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ, μίλησε στο «Canal Sur Radio», κάνοντας ανασκόπηση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο πολύπειρος άσος, ωστόσο, στάθηκε για ακόμη μία φορά στον προπονητή του Ολυμπιακού, στάζοντας μέλι για τον Βάσκο! Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και πριν από λίγους μήνες, όταν είχε δηλώσει πως ο νυν τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αποτελεί τον αγαπημένο κόουτς της καριέρας του!

Θυμίζουμε πως οι Ράκιτιτς και Μεντιλίμπαρ κατέκτησαν μαζί τη σεζόν 2022/23 το Europa League, ενώ ο 36χρονος ήταν και στην ενδεκάδα των Ισπανών στον χαμένο τελικό του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ από εμένα. Σαφώς. Ως προπονητής, άνθρωπος και ως μάγος. Έφτασε και μας δημιούργησε μια κατάσταση καθημερινής απόλαυσης. Όταν πήγαινες στους αγώνες ένιωθες τον φόβο των άλλων ομάδων. Το έχει πετύχει με τον τρόπο του και με τον χαρακτήρα του. Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ και για αυτό παρακολουθώ και τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x