Stoiximan Super League

Πρώτο τεστ με Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

Το πρώτο του φιλικό για τη σεζόν 2016-2017 δίνει αύριο ο Ατρόμητος μπροστά στον κόσμο του στο Περιστέρι, αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, σε ένα πολύ δυνατό τεστ.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Τραϊανό Δέλλα να τεστάρει τους παίκτες του και τα όσα έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα στις προπονήσεις, αποτελεί το αυριανό φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» δίνουν το πρώτο του φιλικό για τη σεζόν 2016-2017 και ο τεχνικός της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όσο και τη λειτουργικότητα του 4-2-3-1, που έχει επιλέξει να πορευτεί μέσα στη χρονιά.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίκτες εκτός από τους Κίναλη, Λαζαρίδη (Κ20), Κρουσέλ, Τσατσόπουλο και Βασιλείου που θα προπονηθούν το πρωί στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη των Μπουρουτζίκα, Ρούσση, Σούιτσα.

Σήμερα έγιναν δύο προπονήσεις (πρωί –απόγευμα). Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο Φυτανίδης δέχθηκε «πάτημα» από συμπαίκτη του στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού αλλά θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο Βασιλείου έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και spa.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x